Företaget startade 2002 i Skellefteå under namnet Reklam City Skellefteå. Det ägs och drivs i dag av Mattias Högdahl. Tillsammans inom personalen finns en lång erfarenhet i branschen.

Många är de projekten vi jobbat med under dessa år i Skellefteå med omnejd, stora som små.

 

År 2006 fick vi erbjudandet att bli delägare i 4Sign, en kedja som finns både i Sverige och Norge.

Våren 2012 tar vi ett nytt steg och gör som många av våra kollegor i nordens största branschkedja för visuell kommunikation och profilerar oss i 4Signs färger.

 

Vi finns på Degerbyn väster om Skellefteå i våra 1000 m2 ändamålsenliga lokaler.

 

 

 

Välkommen till oss med era funderingar
om hur ert företag ska synas bättre

4Sign projekterar, tillverkar, levererar och monterar budskapsbärare så som till exempel skyltar, mässmaterial, banderoller och fordonsdekor.

 

För att skapa kundnytta har "skyltföretag" i Sverige och Norge samlat sin gemensamma kapacitet i kedjan 4Sign Norden. Syftet är att erbjuda dig geografisk närvaro, bred kompetens, omfattande och modern produktionskapacitet, säkra leveranser samt marknadsmässiga priser oavsett var i Sverige eller Norge du befinner dig.

 

 

4Sign har stor geografisk täckning vilket bland annat innebär att du som kund kan få effektiv monteringshjälp och service oberoende av var behovet finns.

4Signföretagen är tillverkande företag med produktion på varje etablerad ort. Den gemensamma produktionskapaciteten är omfattande och tillgänglig för att just ditt lokala 4Signföretag skall kunna lösa dina behov.

 

Genom drygt 150 kompetenta personer kan 4Sign oavsett var du befinner dig alltid hantera din förfrågan på ett professionellt sätt. Lokal kunskap finns och om specialkunskap behövs i just ditt fall, finns den inom kedjan.

 

4sign Skellefteå    Spårgatan 6  931 42 SKELLEFTEÅ     Tel: 0910-38010  Fax: 0910-38012